Repetitielokalen in HOTEL TERMINUS en ENTREPOT

‘Meer repetitielokalen in Oostende? Ja, daar kies ik voor.’, onder dit motto vraagt de Stadslijst samen met enkele bekende Oostendse muzikanten aandacht voor meer repetitielokalen. Uiteraard voor de beginnende, jonge muzikant, maar ook voor de bands die al even meedraaien en ook nood hebben aan repetitieruimte. Ons muzikaal talent moet zich hier maximaal kunnen ontplooien. De -1 verdieping van Hotel Terminus en de benedenverdieping van het Entrepot naast het douanekantoor (Slijkensesteenweg) zijn ideale locaties voor repetitieruimtes, volgens de Stadslijst.

Oostende heeft nood aan meer repetitieruimte voor muzikanten en hun bands. De vraag leeft onder de muzikanten, zowel bij jong als oud. De Stadslijst hoort deze vraag en zet ze mee op de agenda, in haar programma, om er werk van te maken.

Via een ludieke, muzikale actie aan Hotel Terminus zet de Stadslijst de vraag naar meer repetitielokalen in Oostende in de spotlight. Zo is de -1 verdieping van Hotel Terminus volgens de Stadslijst alvast een uitgelezen locatie voor repetitielokalen. Een andere mogelijke locatie die de Stadslijst naar voor schuift, is de benedenverdieping van de Entrepot – naast het douanekantoor – langs de Slijkensesteenweg. Beide locaties bieden nu mogelijkheden omdat enerzijds het Stadsbestuur Hotel Terminus heeft aangekocht en het Entrepotgebouw recent door het Havenbestuur op de markt gebracht is.

Repetitielokalen zijn een must voor alle bands en muzikanten in Oostende. Hotel Terminus en ook het Entrepot langs de Slijkensesteenweg kunnen die nood invullen. Voor de jeugd uiteraard, maar evenzeer voor iedereen die gebeten is door de muziekmicrobe. Oostende bulkt van het muzikaal talent, we moeten er dan ook alles aan doen om hier in eigen stad dit talent maximale kansen te geven om zich te ontplooien.’, aldus John Crombez.